prevnext
Menu

Printing & AV en SKO-IT

Untitled-1

Printing & AV

De divisie Printing & AV is specialist op het gebied van inkomende en uitgaande (digitale) informatiestromen. Wij zetten onze expertises graag in om uw informatiestromen te optimaliseren. Met de inzet van de juiste hardware en software maken we uw data sneller, gerichter, mooier en beschikbaar op de meest effectieve wijze.

Op het gebied van Printing kunt u denken aan de inzet van (Multifunctionele) Printers met sublieme afdrukkwaliteit waardoor u uw eigen logo, brochures en andere andere uitingen kunt afdrukken. Of de inzet van ‘slimme’ scansoftware waardoor uw informatie (hardcopy of digitaal) eenvoudig en met de juiste informatie op de juiste plek in uw digitale archief komt te staan.

Op het gebied van AV kunt u denken aan het tonen en bewerken van informatie op (interactieve) displays in uw vergaderruimte of klaslokaal. Maar ook het informeren van medewerkers en/of gasten door middel van het inzetten van informatieschermen (narrow casting).

Bekijk onze diensten:

 

SKO-IT

JOUW VERTROUWDE IT PARTNER

SKO-IT is de vertrouwde IT partner voor kleine en middelgrote bedrijven in Oost Nederland. Vanuit ons dienstenpakket leveren wij stabiele en schaalbare IT oplossingen gebaseerd op cloudtechnologie. Dat doen we met oprechte aandacht voor de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

PERSOONLIJKE SERVICE

We zijn groot genoeg om 24 uurs service te kunnen bieden en we zijn klein genoeg om onze klant goed te kennen. Dat vinden we belangrijk.
Als je ons belt weten wordt je verrassend vaak meteen geholpen zonder eerst in een wachtrij terecht te komen. We zorgen ervoor dat onze mensen weten we wie je bent en hoe je IT omgeving in elkaar zit.

IT ALS VASTE WAARDE VOOR GROEI

IT kan een enorme rem op vooruitgang zijn. Of het is de groeiversneller die zorgt voor kansen. Wij geloven in dat laatste. Daarom antwoorden we ook meestal ‘ja’, als je ons vraagt of ‘dit of dat ook kan’. Wij vinden dat IT kan helpen met de groei van je bedrijf. En we vinden dat het altijd moet werken. Daarin nemen we graag de verantwoordelijkheid en stellen we ons op als partner van jouw bedrijf.

Neem contact op met onze IT-specialisten en bezoek de website.