prevnext
Menu

Fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuw jaar.

Fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuw jaar.

2015 was voor Wellinga en SKO een goed jaar. We hebben geweldige projecten mogen doen voor onze klanten en we hebben onze Fitter by SKO filosofie verder uitgerold met als doel het adviseren en creëren van een werkomgeving waar onze klanten zich prettig voelen en tot meer in staat zijn.

We hebben besloten om dit jaar geen kerstgeschenken en/of wenskaarten te versturen maar een geldbedrag te doneren aan de Stichting ‘Vrienden van het Borsthuis’, onderdeel van de Trivium Meulenbelt Zorggroep.

tafel.130917Stichting Vrienden van het Borsthuis
Al in de beginjaren van Het Borsthuis, toen nog gevestigd aan de Kievitstraat in Hengelo, is de Stichting Vrienden van het Dr. P.C. Borsthuis opgericht. De aanleiding was dat bewoners, familieleden of nabestaanden graag met een donatie uiting wilden geven aan hun waardering en dankbaarheid voor de ontvangen zorg.

Wens: Active Cues Tovertafel
Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de ouderen met dementie zeer passief is. Spieren worden stijf, ze raken verveeld, of zelfs depressief, en ook hun cognitieve vermogen gaat achteruit. De Active Cues Tovertafel kan verandering bieden.

De Tovertafel is een nieuw spelconcept dat bestaat uit lichtanimaties die worden geprojecteerd op de eettafel. Deze spellen zijn ontwikkeld om de ouderen zowel op fysiek, sociaal als op mentaal vlak te stimuleren. Het palette aan spellen is zorgvuldig samengesteld om het algemene welbevinden zo goed mogelijk te ondersteunen. Met onze donatie hoopt SKO deze wens sneller realiseerbaar te maken.

Feestdagen
Gedurende de feestdagen zijn wij normaal bereikbaar. Ook de levering van kantoorartikelen verloopt zoals u dat van ons gewend bent.

Wij wensen al onze klanten, leveranciers een relaties en gezond en gelukkig nieuw jaar!

5 years ago Comments Off on Fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuw jaar.