prevnext
Menu

Odin Groep

Odin Groep

In het voorjaar van 2013 verhuisde de Odin Groep en alle bedrijven die ertoe behoren naar de prachtige nieuwe kantoortoren op het Expo Business Parc, aan de A1 bij Hengelo. Geen drie verschillende locaties meer, maar één centrale omgeving die zorgt voor een ongekende synergie binnen de groep.

 

Een hightech werkomgeving

De geweldige toren en blikvanger aan de Westermaat hebben wij samen met Hans Lesscher en Astrid Kamp en de interieur architect, Patrick Belderink van Oost 5 Architectuur kunnen inrichten geheel volgens de laatste trends. Het nieuwe onderkomen is een hightech werkomgeving die iedereen inspireert om het beste uit zichzelf te halen. De toren telt meerdere fraaie vergader-, trainings- en presentatieruimten en een compleet ingericht restaurant. De inrichting is een samenspel geworden van verschillende merken en fabrikanten.

 

Het gezondste pand van Nederland

Volgens BREEAM, een onafhankelijke beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen, scoort het nieuwe pand maximaal in de categorie ‘gezondheid en comfort’. Dat is mede te danken aan de fraaie inval van daglicht en de hoge isolatiewaarde van het gebouw. Bovendien is elke ruimte voorzien van een constante aanvoer van verse lucht en wordt ‘gebruikte’ lucht gelijktijdig afgevoerd. Ook bijzonder: de binnentemperatuur is zelfs per werkplek afzonderlijk in te stellen!

Meer weten over Odin Groep? Klik hier

Odin_klein3 Odin_klein4