prevnext
Menu

Zitten is het nieuwe roken

Zitten is het nieuwe roken

Zit Bewust Weken bij SKO

U hoort het overal. Te lang zitten is niet gezond. Daarom organiseert SKO deze zomermaanden de Zit Bewust Weken. In onze showroom hebben we de nieuwste modellen bureaustoelen opgesteld. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen waar u op moet letten als u een bureaustoel kiest. En om uw komst de moeite waard te maken verloten we een aantal trainingsessies met een personal trainer of een heerlijk wellness arrangement voor 2 personen (u mag kiezen).

Is zitten echt zo slecht?

Fit Magazine zegt over zitten: Een inactieve leefstijl is misschien wel de grootste bedreiging voor de mens in de toekomst, de grootste oorzaak van ziekte en de grootste oorzaak van vroegtijdig sterven. Inactiviteit heeft ook een enorme impact op onze leefkwaliteit. Als we de 25 jaar voorbij zijn, begint automatisch een degeneratie proces van het lichaam. Met name door langdurig zitten, langer dan 1,5 a 2 uur aaneengesloten, wordt dit degeneratie proces enorm versneld. Zitten is daarmee het roken van de 21 eeuw geworden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over gezond en verantwoord zitten? Kom in juli en augustus naar onze showroom en ga proefzitten. We hebben met zorg en selectie mooie én verantwoorde bureaustoelen voor u klaargezet.

Bezoek de showroom of maak een afspraak en wij komen bij u langs.

5 years, 8 months ago Comments Off on Zitten is het nieuwe roken