Wellinga | Oplossingen

Oplossingen

Wellinga ontzorgt met oplossingen die verder gaan dan de inrichting van louter de werkplek. Wij richten ons op het verbeteren van de productiviteit en welzijn van de mensen. Wij helpen jouw duurzaamheidsambities te realiseren. Dit doen we op een manier waarbij je simpelweg betaalt per werkplek. Wij combineren deze oplossingen in een uniek servicemodel. Hierin staan diensten, circulaire inrichting en betalen per werkplek centraal.

Interieurmanagement (IMS)

Wil je het inzicht en het beheer van je interieuritems verbeteren?

Wij bieden hiervoor alles wat je nodig hebt. Wij combineren digitalisering, professionele faciliteiten en circulaire kennis tot een totaalpakket.

Duurzaamheidsstraat

In duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat SKO, met de ingebruikname van een eigen duurzaamheidsstraat, nog een stap verder.

Een nieuw leven voor gebruikte meubels, gerealiseerd door onder andere lokale mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Turn key inrichting

Behoefte aan een volledige (her)inrichting?

Ben je op zoek naar een onderneming die je kan helpen bij een volledige (her)inrichting? Een ondermening die verder kijkt dan enkel meubels maar ook meedenkt over de vloeren, muren en volledige afbouw? Met de Turnkey inrichting ontwerpen en realiseren wij meerdere disciplines binnen een project voor de klant.

Ontwerp en co-creatie

Een inrichting die zit als een maatpak?

Wij doen dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van jouw organisatie. Wij willen organisaties gezond en vitaal maken. Dat creëren doen we zelf.

  • Ecare Wellinga Kantoorinrichters7DSC_7848
  • Turnkey-Inrichting-SKO1
  • Herman Miller Setu Bureaustoel - SKO Header
  • Activity-based-werkomgeving-SKO-1
  • Turnkey-Inrichting-SKO3