Wellinga | Over Wellinga | Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wellinga kantoorpartners is al ruim 60 jaar een betrouwbare partner in de regio als het gaat om het aanbieden van werkgemak. 
Als specialist verleent Wellinga kantoorpartners diensten en levert zij producten op het gebied van projectinrichting, ICT & Copying en Printing & kantoorartikelen.Wat wij doen

Wellinga kantoorpartners opereert vanuit haar bezoekadres in Oldenzaal en heeft haar klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast zijn wij partner van diverse overheids- en zorginstellingen in heel Nederland.

Duurzaam ondernemen

People, planet en profit
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Wellinga kantoorpartners de balans vinden tussen peopleplanet en profit. Algemene maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering, energieschaarste, armoede en gezondheid, maakt het dat Wellinga kantoorpartners zich als klein onderdeel van het hele systeem daar wel degelijk zijn verantwoordelijkheid in neemt. Dit uiten we door, naast goed te kijken naar ons eigen handelen en huishouding, veel waarde te hechten aan een integere en eerlijke manier van zaken doen en daarbij rekening houdend met al zijn belanghebbenden.

Onze missie

Onze medewerkers van Wellinga Projectinrichting verbinden visie en creativiteit met techniek en hoogwaardige kwaliteit.
Werkomgevingen zijn bij ons in goede handen. Klein en groot zijn bij ons even belangrijk. Ergonomie en beleving staan bij ons hoog in het vaandel, wie plezierig werkt, werkt productiever.

Heeft u vragen? Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kantoor- & projectinrichting? Neem contact met ons op!

Contact opnemen met Wellinga kantoorpartners


Niek Termijtelen
Projectadviseur
T    +31 6 51 57 83 00
F    +31 53 852 52 52
E    n.termijtelen@wellinga.nl

  • Ecare Wellinga Kantoorinrichters7DSC_7848
  • Turnkey-Inrichting-SKO1
  • Herman Miller Setu Bureaustoel - SKO Header
  • Activity-based-werkomgeving-SKO-1
  • Turnkey-Inrichting-SKO3